sobota 28. novembra 2015

Balea: Micelárna čistiaca voda

Balea Micelárna čistiaca voda pre zmiešanú a citlivú pleť
Ahojte,
opäť testujem niečo nové. Privátna značka dm drogerie priniesla na pulty svojich drogérií po vzore mnohých značiek micelárnu vodu. Napriek tomu, že som maximálne spokojná s micelárno vodou od Garnier a povedala som si, že iné micelárky už skúšať nebudem, som sa rozhodla otestovať túto novinku, keďže v porovnaní s Garnier micelárkou, Balea vychádza cenovo výhodnejšie. Micelárna voda Balea by sa mala vyrábať v dvoch verziách a ja som podľa typu pleti zvolila variantu, ktorá je určená na zmiešanú a citlivú pleť.

Etiketa:
Balea micelárna čistiaca voda pre zmiešanú a citlivú pleť
Vďaka micelárnej vode spojíte tri kroky starostlivosti o pleť do jedného: očistenie pleti, odstránenie make-upu a účinok pleťovej vody. Micelárne zloženie jemne odstráni make-up a prebytočný maz. Rozjasňuje, ošetruje a chráni pleť pred vysušením. Žiadne trenie a oplachovanie pleti vodou nie je potrebné. S pantenolom, glycerínom a vodou z hamamelu. Bez obsahu alkoholu (etanolu). Bez parfumov.
Návod na použitie:
Micelárnu čistiacu vodu naneste na vatový tampón a podľa potreby jemne vyčistite tvár, pery a očné partie.
Dermatologicky a oftalmologicky testované.
Objem: 400 ml
Cena: 3,69 €

Recenzia produktu: http://lenbbeauty.blogspot.sk/2016/01/balea-micelarna-cistiaca-voda.html

štvrtok 19. novembra 2015

Catrice: Camouflage cream&liquid

Catrice Camouflage cream&liquid
Ahojte,
asi iba máloktorá z nás má nádhernú pleť bez nedokonalostí. A pre nás, ktoré toto šťastie nemáme je tu dnešná recenzia.

Značka Catrice prišla pred pár rokmi s krémovým korektorom Camouflage cream. Na začiatok by bolo ešte dobré povedať, že slovo "kamufláž" vyjadruje najvyššiu kryciu schopnosť a takýto korektor by mal byť schopný zakryť napr. tetovanie a pod. Tento krémový korektor som začala pooužívať hneď ako sa dostal do stojanu v drogérii a odvtedy som ho používala takmer denne, keďže mám problém predovšetkým s tmavými a výraznými kruhmi pod očami.

Catrice Camouflage cream&liquid

Môj názor na Catrice Camouflage cream
Túto krémovú verziu mám naozaj dobre otestovanú, používala som ju niekoľko rokov a podarilo sa mi spotrebovať nejaké to balenie. Krycia schpnosť tohto krému je síce dobrá, ale určite by som ho neoznačila za kamufláž. Ja ho mám v odtieni 010 Ivory a keďže som veľká "bledula", prijala by som možno ešte o niečo svetlejší odtieň, ale ani tento nie je žiadna tragédia. Prioritne som krém používala na krytie mojich kruhov. Jeho nevýhodou v tomto prípade je, že napriek zapúdrovaniu zalieza do vrások a zhlúkne sa do jednej linky, ktorá sa síce dá rozmazať, ale znamená to zbytočnú kontrolu naviac.
Množstvo: 3 g

Môj názor na Catrice Liquid Camouflage
Prednedávnom Catrice vyrobila tekutú verziu kamufláže a ja som sa ju tiež rozhodla vyskúšať. Prvé čo mi napadlo bolo, že tento tekutý korektor bude mať v porovnaní s krémovým podstatne nižšiu kryvosť. Opak je však pravdou. Táto tekutá verzia je úžasná a na kruhy pod očami úplne ideálna. Narozdiel od krému sa neukladá do vrásky, nevysušuje a krásne sa rozmazáva. Opäť mám najsvetlejší odtieň 010 Porcellain a znova by som sa neurazila, keby bol v ponuke o niečo svetlejší odtieň. Až pri fotení som postrehla, že tekutá kamufláž na vzduchu výrazne oxiduje, čo je škoda. Napriek tomu sa na pleti dá pekne zapracovať, ale bez oxidácie by to bol bezkonkurenčne najlepší korektor z drogérie. Na výber sú 2 odtiene a odporúčam v drogérii najskôr naniesť na pokožku tester a chvíľu počkať, kým sa farba ustáli. Až následne vybrať ten správny.
Množstvo: 5 ml

Moja ideálna kombinácia:
Catrice Camouflage cream na nedokonalosti pleti + Catrice Liquid Camouflage na kruhy pod očami

sobota 14. novembra 2015

Denk mit: Vlhčené utierky pre domácnosť

Vlhčené utierky Denk mit

Ahojte,
dnes mám pre Vás príspevok absolútne nekozmetický. Týmto by som chcela dať malý tip na upratovanie domácnosti pre gazdinky.

Tie z Vás, ktoré už majú domácnosť, o ktorú je potrebné sa starať, dobre vedia, aké to je každú chvíľu sa naťahovať s vedrom s vodou a handrou, a preto je niekedy naozaj prínosom si túto činnosť o niečo uľahčiť.

Privátna značka dm drogerie Denk mit ponúka veľké množstvo rôznorodých vlhčených čistiacich obrúskov určených práve na čistenie domácnosti. Netvrdím, že upratovanie vodou a "saponátom" nie je lepšie, ale keď potrebujete upratať narýchlo, tak sú tieto vlhčené utierky naozaj na nezaplatenie.

Denk mit: Vlhčené utierky na podlahu s vôňou granátového jablka, 15 ks
Určené pre všetky umývateľné podlahy.
Môj názor: Tieto utierky na podlahu sú skvelé, škoda, že tieto konkrétne sú limitovaná edícia. Ale dmko ich má v ponuke viac druhov. Sú dostatočne vlhké na umytie celej miestnosti.

Denk mit: Univerzálne vlhčené utierky aloe vera jablko, 50 ks
Denk mit univerzálne vlhčené utierky so sviežou vôňou aloe vera a jablka sú ideálne na rýchle a hygienické čistenie v domácnosti a na cestách. Vďaka účinnému zloženiu sa dajú umývateľné povrchy vyčistiť jedným ťahom. Pre hygienickú čistotu a sviežosť. Povrchovo aktívne látky sú na rastlinnej báze.
Návod na použitie: Uzatváraciu fóliu na vyznačenom mieste odlepte, vytiahnite jednu utierku a znova pevne zalepte. Vlhčené utierky sú pripravené na okamžité použitie. Povrch jednoducho poutierajte. Oplachovanie s čistou vodou alebo následné utieranie do sucha nie je potrebné.
Môj názor: Skvelá svieža vôňa, dostatočná vlhkosť utierok.

Denk mit: Vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku, 24 ks
Vlhčené utierky vďaka jemnej emulzii jednoducho a pohodlne čistia a ošetrujú povrchy vášho nábytku. Antistatické zloženie pôsobí proti opätovnému ukladaniu prachu. Utierky zároveň pohlcujú alergény a peľ, a teda odstránia aj nečistoty spôsobujúce alergie. Pre rýchle očistenie povrchov. Bez zachovania šmúh, s príjemnou vôňou. Vhodné na všetky drevené povrchy, s výnimkou neopracovaného dreva, ako i pre vysoko lesklý nábytok a plastové povrchy.
Návod na použitie: Uzatváraciu fóliu na vyznačenom mieste odlepte, vytiahnite jednu utierku a znova pevne zalepte. Vlhčené utierky sú pripravené na okamžité použitie. Povrch jednoducho poutierajte. Oplachovanie s čistou vodou alebo následné utieranie do sucha nie je potrebné.
Môj názor: Opäť vydarený výrobok.

Denk mit: Vlhčené utierky na čistenie obrazoviek, 18 ks
Vlhčené utierky na čistenie obrazoviek sú špeciálne vyvinuté na čistenie citlivých plôch obrazoviek. Jemná emulzia odstraňuje nečistoty, prach a odtlačky prstov efektívne bez zanechania šmúh. Utierky neobsahujú alkohol a rozpúšťadlá a tak sú zvlášť šetrné. Vďaka špeciálnej antistatickej formule je redukované priťahovanie prachu. Denkmit čistiace utierky na obrazovky zanechajú vaše obrazovky žiariť novým leskom.
Oblasti použitia: LCD, TFT, LED a plazmové povrchy, napr. televízory, monitore počítačov, smartfóny a mobilné telefóny, tablety, navigácie, digitálne kamery a kamrekordéry (vhodné i pre ich objektívy a šošovky).
Návod na použitie: Pred čistením vypnite spotrebič a nechajte povrch vychladnúť. Otvorte balenie a vyberte utierku. Následne balenie dôkladne uzatvorte. Utierky sú pripravené na okamžité použitie. Pred prvým použitím otestujte stálosť na neviditeľnom mieste. Jednoducho utrite povrch. Pri silnom znečistení dočistite novou utierkou. Použité utierky a prázdny obal likvidujte prostredníctvom domového odpadu.
Môj názor: Jemne čistia elektroniku bez šmúh. Každá utierky sa dá rozdeliť prostredníctvom perforácie na dve časti.

Denk mit: Vlhčené utierky na čistenie WC, 15 ks
Vlhčené utierky sú ideálne pre jednoduché, hygienické čistenie všetkých umývateľných vonkajších plôch toalety (napr. WC misa, poklop ako aj samotné WC). Vlhčená utierka sa po použití dá jednoducho spláchnuť.
Návod na použitie: Otvorte obal na vyznačenom mieste a vyberte jednu utierku. Obal opäť dôkladne uzatvorte. Utierky sú pripravené k okamžitému použitiu. Utretú plochu nevytierajte do sucha, ale nechajte 30 sekúnd pôsobiť.
Môj názor: Pre mňa oveľa hygienickejší spôsob čistenia WC v porovnaní s opakovaným použitím jednej handry.