nedeľa 31. januára 2016

Makeup Revolution London: Výpredajové úlovky


Ahojte,
dnes mám pre Vás ďalší nákupový článok. Tentokrát z veľkých výpredajov Makeup Revolution London zo stránky www.makeuprevolutionstore.com. Musím podotknúť, že ceny výpredajových výrobkov boli naozaj prijateľné a bolo z čoho vyberať. Vzhľadom na moju viac než bohatú zbierku dekoratívnej kozmetiky som sa uskromnila iba na tieto dva produkty.


Makeup Revolution London Pro Illuminate


Prvým produktom je rozjasňovač Pro Illuminate, ktorý ale nie je z výpredajov, ale z bežného sortimentu značky. Síce ho ešte nemám dokonale odskúšaný, ale z prvých dojmov môžem povedať, že rozjasňovač je výborne pigmentovaný a na pleti vyzerá veľmi prirodzene. Neobsahuje žiadne veľké trblietky. Takže zatiaľ to vyzerá byť budúci veľký miláčik. Okrem toho je balenie obrovské a aj množstevne je produktu viac než dosť.
Množstvo: 15 g
Cena: 4 £



Makeup Revolution London Awesome Metals Eye Foils Rose Gold
A teraz už výpredajový kúsok. Sú ním tieto očné tieňe v odtieni Rose Gold. Balenie obsahuje krémové očné tieňe, fixačné kvapky a dosku na miešanie tieňov s kvapkami. Čo sa týka použitia, tak jedna kvapka fixátoru sa má rozmiešať s očnými tieňmi a následne prstom naniesť na očné viečko. Tiene sú krásne pigmentované a aj bez použitia fixátoru majú vysoký kovový lesk. V tomto prípade si však myslím, že som trochu urobila krok vedľa, pretože ja a krémové produkty nie sme veľký kamaráti. Každopádne produkt nebudem haniť pred vyskúšaním.
Množstvo: 1,5 g
Cena: 2 £

nedeľa 24. januára 2016

Zoeva: Nude spectrum eyeshadow palette

Ahojte,
hlavnou hviezdou tohto článku je moja úplne prvá paletka očných tieňov od Zoevy.

O značke Zoeva som počula už veľa, hlavne o ich štetcoch, na ktoré mám zálusk. Ale momentálne som dala prednosť tejto palete očných tieňov Spektrum, ktorá je novinkou v sortimente Zoevy.

Obal je graficky veľmi pekne upravený a pritom jednoduchý. Písmená majú metalický odlesk. Na fotke predná a zadná strana obalu. Nevýhodou trochu je, že sa tento matný papierový obal bude ľahko špiniť, čo je veľká škoda, lebo je nádherný. Zatváranie je na magnet.

Zoeva Nude spectrum (denné svetlo)







Zoeva Nude spektrum (denné svetlo+blesk)

Tiene sú maslovité s perfektnou pigmentáciou, predovšetkým u lesklých odtieňov. Svetlé matné odtiene sú pigmentované o niečo menej, avšak tmavšie matné tiene sú bez problémov. Tiene sa veľmi pekne rozmazávajú, takže blending sa robí veľmi dobre.
Veľmi sa teším na ďalšie líčenia s touto paletkou a na to, ako ju poriadne otestujem a pri ďalšej príležitosti príde rad aj na štetce Zoeva.

Cena: 35 € + 3,50 € (poštovné)

 

streda 20. januára 2016

Sally Hansen: Salon gel polish

Ahojte,
je tu ďalšia testovačka. Teraz nechtová.

Táto sada na gel lak je v predaji už nejaký ten rôčik a ja ju testujem až teraz. Prečo? Odpoveď je jednoduchá, vždy ma odrádzala jej cena. Samotný štartovací set je momentálne v predaji za 126,99 €. Ja som však využila akciu, nakúpila som si výrobky tejto značky v minimálnej hodnote 32,99 € a tento štartovací set som k tomu dostala zadarmo.

Hor sa teda do testovania! Som zvedavá ako gel lak obstojí na mojich nechtoch. :)

Recenzia produktu: http://lenbbeauty.blogspot.sk/2016/02/sally-hansen-salon-gel-polish.html

sobota 16. januára 2016

Balea: Micelárna čistiaca voda

Ahojte,
už nejaký čas používam túto micelárnu vodu a približne polka je už fuč, takže prišiel čas na recenziu. Celý popis produktu nájdete v tomto článku http://lenbbeauty.blogspot.sk/2015/11/balea-micelarna-cistiaca-voda.html.

Micelárnu vodu používam na odličovanie make-upu. Musím upozorniť, že vodeodolný make-up nepoužívam, takže nedokážem povedať, ako by si s ním táto micelárka poradila. V mojom prípade musím zhodnotiť, že bez problémov odlíči make-up ako aj maskaru, linky a očné tiene. Bez problémov micelárku zvládajú aj moje citlivé oči. Na pleti nepáli, nespôsobuje žiadne problémy a je bez parfemácie. Po odlíčení zanecháva jemne lepkavý pocit na pleti, ktorý po pár minútach zmizne. Nie je to však nič zásadné, kvôli čomu by som micelárku nemohla odporučiť.

Takže táto micelárka za mňa určite áno. Pomer cena/kvalita/výkon je skvelý, takže určite nemám posledné balenie.

utorok 12. januára 2016

Essence: Limitovaná edícia "try it. love it!"

Ahojte,
Essence od februára 2016 prichádza do drogérií s novou limitkou "try it. love it!". Na nasledujúcich obrázkoch si môžete prezrieť prehľad produktov tejto edície vrátanie cien.







Po ktorý z týchto produktov si pôjdete do drogérie?