nedeľa 18. mája 2014

Sleek: i Divine in DEL MAR VOL-1


Ahojte,
tento článok je pre všetkých, ktorí ste sa ako ja, zamilovali do paletiek Sleek. Nedávno vyšla nová limitovaná edícia s názvom "del mar" plná jarných a letných farbičiek. Paletka obsahuje 12 očných tieňov a každý z nich v objeme 1,1 g.


Balenie paletky je rovnaké ako u všetkých paletiek tejto značky. Matný čierny plast, v strede lesklý s názvom "Sleek". Narozdiel od paletiek v bežnej ponuke je v pravom dolnom rohu označenie limitovanej edície. Ako pri iných paletkách aj na tejto je vidieť každú "packu".



 A môžme prejsť k tieňom, ktoré sú naozaj pestré, teda aj líčenie vytvorené touto paletkou bude zaujímavé a pestré. Možno práve preto sú vhodnejšie pre odvážnejšie ženy, ktoré majú rady výrazné farby. Nachádza sa v nej 8 matných tieňov, ktoré sú menej pigmentované. 4 tiene obsahujú trblietky, alebo jemné odlesky a tie sú naopak podstatne lepšie pigmentované. Pigmentáciu jednotlivých tieňov si môžte pozrieť na nasledujúcich fotkách.



Ešte na záver, kozmetiku Sleek objednávam z eshopu www.romiebeauty.sk, kde každá paletka tejto značky stojí 11 € a príde naozaj bez problémov, nepoškodená a rýchlo.

Vyskúšali ste už niektorú z paletiek Sleek?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára