utorok 24. júna 2014

CURAPROX: smart



CURAPROX opäť prišiel s novinkou, ktorou je zubná kefka smart vo verzii ultra soft. Ak poznáte a používate zubné kefky tejto značky, tak ste si všimli, že tieto kefky sú vizuálne rovnaké ako kefky v ich bežnej ponuke.

V čom je rozdiel?

1. VEĽKOSŤ


Ako vidíte na tejto fotke, kefka smart v porovnaní s kefkou CS 5460 ultra soft má kratšiu rúčku, ale aj menšiu hlavičku.

2. HLAVIČKA A VLÁKNA

V detaile je viditeľný veľkostný rozdiel medzi kefkami. S menšou hlavičkou kefky smart sa dostanete aj na menej prístupné miesta v ústnej dutine, a preto dokážete precíznejšie vyčistiť chrup. Ku kvalitnejšej hygiene prispievajú aj vlákna CUREN. Oproti bežnej ultra soft kefke, ktorá obsahuje 5460 vlákien, má "smartka" 7600 ešte jemnejších vlákien, ktoré ešte dokonalejšie stierajú povlak.

Samozrejmosťou, rovnako ako u ostatných CURAPROX zubných kefiek je aj osemhranná rúčka, ktorá zabezpečí správne držanie kefky pod 45° uhlom. Táto novinka však má na spodnej hrane rúčky detail v podobe švajčiarskeho znaku.



Pre koho je určená?
Pre každého. :) Je určená pre dospelých, ktorí preferujú ultra jemné kefky, ale aj pre deti vo veku približne 6 rokov, ktoré s obľubou kradnú "dospelácke CURAPROXky" svojim rodičom a ich veľká hlavička ešte nie je primeraná ich malej ústnej dutine. Práve s kefkou smart budú mať konečne rovnakú kefku ako ich rodičia.

Cena?
Cena kefky je rovnaká ako u klasických "CURAPROXIEK", teda 3,29 €/ks. Predáva sa v kusovom balení a vybrať si môžete z 18 farebných kombinácií.

Kde ju môžem kúpiť?
Výrobky CURAPROXu môžete kúpiť na predajných stánkoch http://www.zdravedasna.sk/node/1155, alebo v eshope http://www.zdravedasna.sk/obchod/katalog/all.

piatok 20. júna 2014

dm skaut: Palmolive Naturals Smooth Delight



Ahoj,
dnes ma veľmi prekvapil zvonček a ešte viac poštár so zásielkou. Vôbec som netušila, čo v nej bude a keď som ju otvorila, čakalo ma príjemné prekvapenie, keďže som sa stala dm skautom tohto sprchového gélu od Palmolive. Ďakujem drogérii dm drogerie markt a Colgate & Palmolive, s.r.o. za možnosť otestovať tento gél.




V blízkej dobe sa teda môžete tešiť na recenziu tohto produktu, na ktorý som sama zvedavá a teším sa na jeho testovanie. :)

streda 18. júna 2014

MANUFAKTURA: Limitovaná edícia ČIERNE RÍBEZLE


Ahoj,
tento článok bude o limitovanej edícii produktov českej firmy Manufaktura, ako ste sa už dočítali v nadpise. Tento set som dostala ako darček, takže ceny si môžete nájsť na internetovej stránke http://www.manufaktura.cz/kosmetika/limitovane-edice, alebo u predajcov tejto kozmetiky. Na Slovensku výrobky značky Manufaktura  nájdete v sieťach predajní Albi. Ja som dostala výrobky z limitovanej edície s čiernou ríbezľou, a to konkrétne sprchový gél, telové mlieko a krém na ruky. Všetky tri výrobky voňajú presne rovnako, čo naozaj oceňujem. Vôňa nie je príliš sladká a pripomína čerstvo nazbierané ríbezle.



Sprchový gél & šampón 2v1 obsahuje výťažky z ríbezlí, olív a obilných klíčkov. Je určený na pokožku tela, ale aj na vlasy. Výťažok z ríbezlí je bohatý na vitamíny, minerálne látky a prírodné rastlinné antioxidanty. Spolu s výťažkom z olív, obilných klíčkov, lanolínom, glycerínom a panthenolom jemne umyjú, ukľudnia, zvláčnia pokožku a vlasom dodajú čistotou, hydratáciu, pružnosť, lesk a ochranu. Sprchový gél prevonia pokožku a po sprchovaní vonia aj celá kúpeľňa po ríbezliach. Objem výrobku je 215 ml.



Druhým produktom je zvláčňujúce telové mlieko s mandľovým a ríbezľovým olejom, bambuckým maslom, glycerínom, vitamínom E a panthenolom, ktorý sa postará o jemnú, hebkú, pružnú a vláčnu pokožku. Rovnako ako u predchádzajúceho produktu obsahuje 215 ml. Pokožka je po jeho použití jemná a vláčna. Vôňa je o niečo menej intenzívna ako u sprchového gélu, ale napriek tomu dostatočná. Približne po 3 hodinách sa z nej na pokožke vytratí jemná kyselkavosť ríbezlí, ale vôňa ostáva. Do nasledujúceho dňa však nevydrží. Mlieko sa vstrebáva rýchlo, pokožku nezanecháva lepkavú, ale napriek tomu zjemnenú.



Posledným produktom je zjemňujúci krém na ruky s prírodnými ingredienciami. Jedinečné zloženie využívajúce rastlinné oleje z ríbezľových semienok, jadier vinnej révy, makadamiových a bambuckých orieškov regeneruje, hydratuje a chráni pokožku rúk. Balenie obsahuje 100 ml krému. Vôňa čerstvo natrhaných ríbezlí prevonia ruky. Krém nie je hutnej, ale ani mliekovej konzistencie, ale niečo medzi tým.

utorok 10. júna 2014

EOS balzam na pery


Ahojte,
balzamy EOS patria k jedným z najznámejších balzamov na pery. Boli a budú veľakrát prepierané na rôznych blogoch a youtube kanáloch, kde sa názory na ne rôznia. Preto som sa rozhodla vyskúšať túto značku aj ja, napriek tomu, že balzamy na pery u mňa nepatria práve k spotrebnému tovaru.

EOS - "Evolution of smooth" je 100 % prírodný a 95 % organický produkt s upokojujúcimi účinkami, vitamínom E, bambuckým maslom a jojobovým olejom. Obal je veľmi milý a praktický, pretože balzam nie je možné nalomiť, odrieť, ako sa to stáva u tyčinkových balzamov.



Ja som sa rozhodla si objednať rovno dva kvôli poštovnému. Keďže mám rada ovocné vône a príchute, objednala som strawberry sorbet a summer fruit. Objednávala som ich cez facebookový profil https://www.facebook.com/monika.predava.7?fref=ts. Každý EOS stojí 5 € + 1 € poštovné. Dodacia lehota trvala niečo cez 1 týždeň. Objednávka prišla v poriadku v bublinkovej obálke, čo ma však prekvapilo, balzamy neboli nijako zabalené. Prišli tak ako ich vidíte na obrázkoch, takže predtým ich mohol ktokoľvek otvárať, čo ma trochu naštvalo, napriek tomu, že na nich neboli vidieť žiadny odtlačky, ani nič podobné. Najväčším problémom pre mňa bolo, ako zistiť či ide o originály alebo fejky, ktorých je taktiež plný internet. Pokiaľ ich máte prvýkrát a dva totožné (buď dva originály, alebo dva fejky), tak je to takmer nemožné. Hľadala som rôzne znaky, avšak ani pri jednom som si nebola celkom istá. V tomto prípade však ide o originály, čomu nasvedčovali mnohé znaky, ale najmä to, že fejky výrazne páchnu po plaste. Dizajn je naozaj veľmi zaujímavý a praktický. Keď takýto balzam vytiahnete na verejnosti, určite ihneď zaujmete. Vôňa je príjemná, ovocná, ale osobne som čakala, že bude o niečo výraznejšia. Vypuklý tvar zabezpečí, že aplikácia je praktická. Čo sa týka výživy pier, myslím, že na bežné pery bude stačiť ako bežný balzam, ak však trpíte na suché pery, budete potrebovať niečo mastnejšie. Prekvapením pre mňa bola chuť, ktorá je jemne sladkastá. 

EOSy samozrejme môžete objednať z iných stránok, alebo predajcov. Treba sa len poobzerať na internete a vyhľadať tú najvýhodnejšiu ponuku. Nevýhodou je, že nie sú bežne dostupné v našich drogériách.

Zaujali aj Vás tieto balzamy?