utorok 24. júna 2014

CURAPROX: smart



CURAPROX opäť prišiel s novinkou, ktorou je zubná kefka smart vo verzii ultra soft. Ak poznáte a používate zubné kefky tejto značky, tak ste si všimli, že tieto kefky sú vizuálne rovnaké ako kefky v ich bežnej ponuke.

V čom je rozdiel?

1. VEĽKOSŤ


Ako vidíte na tejto fotke, kefka smart v porovnaní s kefkou CS 5460 ultra soft má kratšiu rúčku, ale aj menšiu hlavičku.

2. HLAVIČKA A VLÁKNA

V detaile je viditeľný veľkostný rozdiel medzi kefkami. S menšou hlavičkou kefky smart sa dostanete aj na menej prístupné miesta v ústnej dutine, a preto dokážete precíznejšie vyčistiť chrup. Ku kvalitnejšej hygiene prispievajú aj vlákna CUREN. Oproti bežnej ultra soft kefke, ktorá obsahuje 5460 vlákien, má "smartka" 7600 ešte jemnejších vlákien, ktoré ešte dokonalejšie stierajú povlak.

Samozrejmosťou, rovnako ako u ostatných CURAPROX zubných kefiek je aj osemhranná rúčka, ktorá zabezpečí správne držanie kefky pod 45° uhlom. Táto novinka však má na spodnej hrane rúčky detail v podobe švajčiarskeho znaku.



Pre koho je určená?
Pre každého. :) Je určená pre dospelých, ktorí preferujú ultra jemné kefky, ale aj pre deti vo veku približne 6 rokov, ktoré s obľubou kradnú "dospelácke CURAPROXky" svojim rodičom a ich veľká hlavička ešte nie je primeraná ich malej ústnej dutine. Práve s kefkou smart budú mať konečne rovnakú kefku ako ich rodičia.

Cena?
Cena kefky je rovnaká ako u klasických "CURAPROXIEK", teda 3,29 €/ks. Predáva sa v kusovom balení a vybrať si môžete z 18 farebných kombinácií.

Kde ju môžem kúpiť?
Výrobky CURAPROXu môžete kúpiť na predajných stánkoch http://www.zdravedasna.sk/node/1155, alebo v eshope http://www.zdravedasna.sk/obchod/katalog/all.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára