streda 18. júna 2014

MANUFAKTURA: Limitovaná edícia ČIERNE RÍBEZLE


Ahoj,
tento článok bude o limitovanej edícii produktov českej firmy Manufaktura, ako ste sa už dočítali v nadpise. Tento set som dostala ako darček, takže ceny si môžete nájsť na internetovej stránke http://www.manufaktura.cz/kosmetika/limitovane-edice, alebo u predajcov tejto kozmetiky. Na Slovensku výrobky značky Manufaktura  nájdete v sieťach predajní Albi. Ja som dostala výrobky z limitovanej edície s čiernou ríbezľou, a to konkrétne sprchový gél, telové mlieko a krém na ruky. Všetky tri výrobky voňajú presne rovnako, čo naozaj oceňujem. Vôňa nie je príliš sladká a pripomína čerstvo nazbierané ríbezle.



Sprchový gél & šampón 2v1 obsahuje výťažky z ríbezlí, olív a obilných klíčkov. Je určený na pokožku tela, ale aj na vlasy. Výťažok z ríbezlí je bohatý na vitamíny, minerálne látky a prírodné rastlinné antioxidanty. Spolu s výťažkom z olív, obilných klíčkov, lanolínom, glycerínom a panthenolom jemne umyjú, ukľudnia, zvláčnia pokožku a vlasom dodajú čistotou, hydratáciu, pružnosť, lesk a ochranu. Sprchový gél prevonia pokožku a po sprchovaní vonia aj celá kúpeľňa po ríbezliach. Objem výrobku je 215 ml.



Druhým produktom je zvláčňujúce telové mlieko s mandľovým a ríbezľovým olejom, bambuckým maslom, glycerínom, vitamínom E a panthenolom, ktorý sa postará o jemnú, hebkú, pružnú a vláčnu pokožku. Rovnako ako u predchádzajúceho produktu obsahuje 215 ml. Pokožka je po jeho použití jemná a vláčna. Vôňa je o niečo menej intenzívna ako u sprchového gélu, ale napriek tomu dostatočná. Približne po 3 hodinách sa z nej na pokožke vytratí jemná kyselkavosť ríbezlí, ale vôňa ostáva. Do nasledujúceho dňa však nevydrží. Mlieko sa vstrebáva rýchlo, pokožku nezanecháva lepkavú, ale napriek tomu zjemnenú.



Posledným produktom je zjemňujúci krém na ruky s prírodnými ingredienciami. Jedinečné zloženie využívajúce rastlinné oleje z ríbezľových semienok, jadier vinnej révy, makadamiových a bambuckých orieškov regeneruje, hydratuje a chráni pokožku rúk. Balenie obsahuje 100 ml krému. Vôňa čerstvo natrhaných ríbezlí prevonia ruky. Krém nie je hutnej, ale ani mliekovej konzistencie, ale niečo medzi tým.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára