štvrtok 18. decembra 2014

Essence: good girl BAD GIRL

Ahoj,
pred pár dňami prišla značka Essence do dm drogérií s novou limitovanou edíciou. Ja som fotky produktov videla už niekoľko týždňov predtým a netrpezlivo som čakala, kedy sa objaví v stojane. Všetky produkty, ktoré limitka obsahuje nájdete na http://www.essence.eu/sk/trendy-edicie/good-girl-bad-girl/. Ja som si vybrala iba niektoré z nich.



Jasno voľbou boli pre mňa tieto rúže. Hlavne veľmi zaujímavý, na prvý pohľad až čierny, odtieň a druhý klasický výraznejší ružový. 01 it wasn´t me! je síce na prvý pohľad čierny, ale pri jemnom nanesení je to fialový odtieň, pri viacerých vrstvách tmavofialový, takže žiadna čierna sa nekoná.
essence good girl BAD GIRL lipstick 01 it wasn´t me! 02 caught in the middle

essence good girl BAD GIRL lipstick 01 it wasn´t me! 02 caught in the middle
essence good girl BAD GIRL lipstick 01 it wasn´t me! 02 caught in the middle
essence good girl BAD GIRL lipstick 01 it wasn´t me! 02 caught in the middle



Taktiež sa mi zapáčili aj lesky, viac práve tento svetlejší mliečny odtieň s malými trblietkami. Dodá perám jemný lesk a svetloružovkastý nádych.
essence good girl BAD GIRL lipgloss 01 hello sweethearth



Túto toaletnú vodu som kupovala ako vianočný darček, preto som ju nerozbaľovala. Je to maličké 10 ml balenie, ktoré je úplne ideálne do kabelky. V ponuke je ešte druhá verzia like a good girl, mne sa však viac páčila BAD GIRL. K dispozícii sú testre, takže nemusíte kupovať mačku vo vreci.
essence good girl BAD GIRL eau de toilette like a BAD GIRL

Podarilo sa aj Vám uloviť niečo z tejto limitky?

streda 26. novembra 2014

Balea: Umývací pomocníci na pleť

Ahoj,
dnes tu mám pre vás recenziu týchto troch produktov od Baley. Už dlhšiu dobu som premýšľala, čo si kúpiť na umývanie pleti a chcela som vyskúšať niečo v nižšej cenovej kategórii. A keďže mám rada značku Balea, voľba bola jasná. Na začiatok musím povedať, že všetky tri výrobky na fotke som už spotrebovala, ale vrátila som sa iba k jednému z nich, takže ak chcete vedieť, ktorý "vyhral", čítajte ďalej. :)


Balea jemný umývací krém s mandľovým olejom pre suchú a citlivú pleť, 150 ml
Ako prvý som skúšala tento umývací krém. V tom čase som mala ešte prevažne suchú a citlivú pokožku, takže voľba bola jasná. Čo sa týka vône, ide o klasickú vôňu krému. Na pleti je v podstate príjemný, ale... Ale! Aj pri kontakte s vodou sa tento produkt správa stále ako krém, čo znamená, že absolútne nenapení. Obsahuje malé perličky, ktoré sa na prvý pohľad tvária ako pílingové, na pleti však nemajú žiadny efekt. Mimochodom, aj v  jednom z dm journalov boli uvádzané ako pílingové. A teraz ten najväčší problém. Ten nastáva práve vo chvíli, keď chcete krém zmyť z pleti. Musíte sa naozaj dôkladne dotknúť každého miesta, kde sa krém nachádza, pretože prúdom vody resp. "opláchnutím" sa krém nezmyje a ostáva na svojom mieste. Čo sa týka hydratácie pleti, ja som vždy použila po umytí krém, takže si nemyslím, že by to dokázalo nahradiť krém. Takže za mňa má tento produkt NIE.



Balea čistiaca olejová emulzia s olejom z kamélia, 100 ml
Následne som prešla na tento olejový fluid, ktorý patrí k novším výrobkom v sortimente, a preto som ho chcela vyskúšať. Je bez parfemácie, ale ja som tam jemnú vôňu cítila a nebola mi práve príjemná. Fluid má tekutejšiu konzistenciu a pri kontakte s vodou sa ešte viac roztečie, takže som mala pocit, že mi viac tečie po rukách do umývadla, ako si dokážem naniesť na pleť. Napriek svojmu názvu (olejový) nie je pokožka po umytí vôbec mastná. Napriek tomu však aj tomuto produktu musím povedať NIE.



Balea čistiaca pena s extraktom z kašmíru, 100 ml
Ďalšou novšou záležitosťou v sortimente je aj táto pena. A vzhľadom na to, že s predchádzajúcimi dvomi produktami som nebola úplne stotožnená, rozhodla som sa skúšať ďalej. Hneď pri prvom umytí som z nej bola nadšená. Pena je veľmi husto našľahaná, ale pri rozotretí v rukách alebo na pleti veľmi jemnučká a príjemná. Parfemácia je jemná a nevtieravá. Jednoducho sa z pleti zmýva a zanecháva ju naozaj dokonale čistú. Je určená pre každý typ pleti. Popis produktu uvádza, že odstraňuje makeup a nečistoty. Makeup celkom potvrdiť nemôžem, pretože sa pred umytím vždy odličujem. Mám už druhé balenie a som s ňou neskutočne spokojná, takže táto pena určite ÁNO!

utorok 4. novembra 2014

Novinky Essence a Catrice (jeseň 2014)

Ahojte,
keďže Essence a Catrice prišli prednedávnom do drogérií so svojimi novinkami, bolo načase ich chvíľu testovať a priniesť Vám ich hodnotenie.

Začnem s Essence, keďže jej novinky boli v drogérii skôr.

V ponuke sa objavila nová špirála a jej tvar ma natoľko zaujal, že som ju musela vyskúšať. Vybrala som si však výhodnejšie balenie s polu s linkou v pere, ktorá bola v balení zadarmo, a tak som mohla namiesto jedného produktu vyskúšať hneď dva.



Essence Lash princess volume mascara
Pri novej špirále od Essence ma ako prvý zaujal obal. Pre niekoho gýčový, pre niekoho zaujímavý. Veľmi pekné je prepracovanie s vystúpenými gumovými časťami. Čo sa týka maskary samotnej nezaznamenala som zlepovanie mihalníc, ktoré pôsobia prirodzene a sú jemne zvýraznené. Pre mňa by čierna farba mohla byť o niečo výraznejšia, ale na prirodzené denné líčenie je absolútne vyhovujúca. Čo mi však trochu vadí je rozmazávanie maskary počas dňa. Zaujímavý je tvar "kefky" a každá ju môže používať z tej strany, ktorá jej vyhovuje. Ďalšou z výhod je, že neopadáva pod oči.



Essence eyeliner pen extra longlasting
Táto linka v pere bola k špirále grátis, a preto som sa rozhodla ju vyskúšať. Najskôr je dôležité povedať, že ako u všetkých takýchto pier platí, skladovať ju hrotom nadol, aby produkt stekal do hrotu. Takže v závislosti od toho v akej polohe sa pero nachádza buď kreslí správne, alebo je aplikácia náročnejšia. Samotnej náplne je tam iba 1 ml, čo mi príde veľmi málo, takže neočakávam dlhú výdrž tohto pera. Linka je dostatočne čierna a čo sa týka trvácnosti na viečku, nepovedala by som úplne, že je dlhotrvácna. Síce sa nerozmazáva, ale počas dňa stráca na intenzite.



Essence soo glow! 10 look on teh bright side, 20 bright up your life  

A konečne máme v drogérii dostupné rozjasňovače! A keďže je ich u nás žalostne málo, rozhodla som sa kúpiť si oba odtiene. Keď ich porovnávam, musím povedať, že ten ružový (20 bright up your life) je o niečo prirodzenejší. Čo ma však celkom mrzí je krémová konzistencia, keďže preferujem skôr púdrové produkty. Z krému by sa na pleti mal zmeniť na púdrový, toto však neviem úplne potvrdiť. Pri nanesení je intenzita rozjasňovača naozaj dokonalá, možno pre niekoho až prehnaná. Počas dňa však rozjasňovač stráca na intenzite, a ak ho máte na pleti od rána do večera, tak večer ho už vlastne ani nemáte. Po použití na púder má tendenciu fľakatieť a čím viac ho zapracovávate, tým väčšie fľaky robí. Ale na použitie do vnútorného kútika oka, na rozjasnenie pod obočím a nad hornú peru je skvelý.



Essence lipliner 13 transparent
Keďže rúže používam iba máličko, nie je pre mňa efektívne mať kontúrovacie ceruzky ku každej farbe rúžu. Preto som naozaj ocenila túto kontúrku v transparentnom odtieni. Ide skôr o vosk v ceruzke, ktorý zabezpečí, aby sa rúž alebo lesk neroztekal mimo hranice pier.



Essence longlasting lipstick 11 nude love
Konečne je na trhu rúž v nude odtieni, ktorý sedí aj mne. Všetky nude rúže, ktoré ospevujú blogerky a považujú ich za nude sú pre mňa tmavé, keďže som biela ako stena a mám takmer priesvitnú pleť. Takže ak máte podobný typ pleti a hľadáte nude odtieň rúžu, skúste sa pozrieť po tomto odtieni v stojane Essence.


Na čo som sa ale najviac tešila, boli novinky od Catrice. Keď som ich videla na internetovej stránke http://www.catrice.eu/sk/vyrobky/nove.html, hneď som si vybrala niekoľko vecí, na ktoré som sa chcela v drogérii pozrieť. Moje veľké sklamanie však nastalo vo chvíli, keď som zistila, že zo všetkých noviniek uvedených na stránke je reálne v našich drogériách tak 20 % a všetky ostatné sú určené pre iné krajiny. A tak sa môj veľký nákup Catrice scvrkol iba na dve veci.

Catrice Colour correcting mattifying powder 010 delicate blossom
Tento púder bol pre mňa veľmi zaujímavý práve farbami, ktoré by mali neutralizovať nedokonalosti pleti a vyrovnať farebný tón. Netreba však od neho očakávať kamufláž, ale jemne zjednotiť pleť dokáže. Čo sa týka matujúcej schopnosti, tak mne pleť nedokáže zmatniť a po pár hodinách sa opäť leskne rovnako ako pri all about matt! od Essence. Balenie je rovnaké ako pri all about matt! a na to, že tento púder nemám dlho sa už potlač začína strácať.



Catrice Defining blush 090 Mandy-rine
Najviac som bola nažhavená na lícenky Catrice, keďže ich naozaj milujem, čo si môžete prečítať aj v článku http://lenbbeauty.blogspot.sk/2014/04/catrice-defining-blush.html. Zo štyroch nových odtieňov uvádzaných na stránke Catrice sa u nás predáva iba jeden, čo je veľká škoda. Tento odtieň je matný, naozaj jemne namletý a veľmi dobre pigmentovaný, takže bude treba s ním pracovať opatrne. Na drogérkovú lícenku výborná kvalita.


Pristálo aj Vám niečo z noviniek v košíku?

pondelok 13. októbra 2014

CURAPROX: Limitovaná edícia pink


Ahojte,
dnes Vám opäť prinášam článok zo série dentálnej hygieny. CURAPROX prednedávnom prišiel na trh s novou limitovanou edíciou, ktorá je ladené v ružovej s jednoduchým a výstižným názvom pink.


Táto limitka pozostáva z 9 farebných kombinácií. Ak ich na fotke vidíte iba sedem, neklame Vás zrak, pretože chýba kefka so šedými a tmavo ružovými štetinkami.


Ako väčšina limitovaných edícii, aj táto sa vyrába iba v najjemnejšej verzii CS 5460 ultra soft, ktorá je ale zároveň aj najkvalitnejšou, pretože mäkké štetinky sú veľmi šetrné k ďasnám a množstvo štetín najlepšie vyčistí zuby.


Samozrejmosťou je rovné zastrihnutie vlákien a osemhranná rúčka, ktorá zaručí správne držanie kefky pod 45° uhlom.


Rovnako aj balenie pink edície je ladené do jemných ružových tónov a podčiarkuje farbu samotnej kefky.

Cena: 3,29 € (na predajných stánkoch CURAPROX alebo na eshope http://www.zdravedasna.sk/produkt/1753)

nedeľa 28. septembra 2014

Líčenie s paletkou Sleek Arabian nights

Ahoj,
v tomto príspevku budú postupne pribúdať líčenia s uvedenou paletkou. Prosím o pochopenie, keďže nie som profesionálny vizážista, tak ani kvalita líčenia nebude dokonalá. A povedzme si úprimne, komu z nás občas neujde ruka? ;)




streda 24. septembra 2014

Líčenie s paletkou Naked3 Urban Decay

Ahoj,
v tomto príspevku budú postupne pribúdať líčenia s uvedenou paletkou. Prosím o pochopenie, keďže nie som profesionálny vizážista, tak ani kvalita líčenia nebude dokonalá. A povedzme si úprimne, komu z nás občas neujde ruka? ;)


utorok 16. septembra 2014

Ako skladujem dekoratívnu kozmetiku/Aj žena môže mať radosť z kufríka na náradie


Ahojte,
to, akým spôsobom skladovať dekoratívnu kozmetiku je otázka pre mnohé ženy. Ja som tento problém po dlhom čase konečne vyriešila.

Spôsob skladovania "dekoratívky" dosť výrazne závisí od jej množstva. Pokiaľ máte jednu špirálu, ceruzku na oči, korektor a očný tieň bez problémov sa zmestíte do mini kozmetickej taštičky, s ktorou môžete vyraziť kamkoľvek. V tom prípade, že sa Vám kozmetická zbierka postupne rozrastá tak ako mne, nastáva problém s jej skladovaním.

Ja som doteraz mala dekoratívku uloženú v skrini, kde jej bola vyhradená celá polička. Je to celkom nepraktické, pretože keď vyťahujete jednu vec, ďalších 5 spadne. Ďalšou nevýhodou takéhoto typu skladovania je aj to, že napriek poriadku, nemáte prehľad.

Práve preto som už dlhšie uvažovala nad kozmetickým kufríkom. Prešla som rôzne stránky, ktoré podobné kufríky ponúkajú, avšak žiadny neskončil v pomyselnom internetovom košíku práve kvôli cene. Na moje veľké prekvapenie jeden kufrík v košíku skončil v Baumaxe. Áno, kozmetický kufrík v Baumaxe. Možno sa teraz chytáte za hlavu, ale vo chvíli, keď som ho zbadala, nebolo v predajni šťastnejšieho človeka. :)

Tento kufrík je teda primárne vyrábaný ako kufrík na náradie, ale vzhľadovo a hlavne farbou mi skôr evokuje ten kozmetický. U nás tieto kufríky mali vo fialovej a svetlo červenej farbe. Po otvorení sú na vrchu dve priehradky, ktoré sa ďalej rozkladajú na ďalšie dve priehradky a naspodu je veľký úložný priestor. Samozrejme, súčasťou je aj rúčka na držanie a kľúčiky, ktorými si kufrík môžete uzamknúť. Kufrík sám o sebe je ťažší, čo je logické vzhľadom na to, že je primárne vyrábaný ako kufrík na náradie a musí niečo udržať.
Cena: 24,99 €

Ja som z neho nadšená, a preto idem svoje líčidlá presunúť z poličky do svojho nového kufríka. :) Výhodou je, že máte všetko pokope, zoberiete kufrík a idete, prípadne, ak potrebujete iba pár vecí do kozmetickej taštičky.


A ako skladujete dekorativku Vy?

streda 10. septembra 2014

Vyvoňaná pleť s Baleou

Ahojte,
dnes tu mám pre Vás rýchly nákup v dm.

Tento rok ma zaujala limitovaná edícia čistiacich obrúskov Balea. Keďže som si ako každá žena nevedela vybrať, tak som musela zobrať obe balenia. :) Ide o limitované edície s vôňou malín a čerešní. Balenie obsahuje 2x25 kusov obrúskov a plastovú krabičku, ktorá obrúsky chráni pred vysychaním.
Cena: 2,99 €

Ďalším produktom, ktorý ma zaujal, je Balea osviežujúci fluid s vitamínovým koktejlom pre všetky typy pleti. Obsahuje vitamín E, provitamín B5 a chráni pokožku pred vysušením. Má sa nanášať ráno a večer na vyčistenú pokožku. Má gélovú konzistenciu a pekne sa vsiakne do pokožky. Výrazným spôsobom vonia po malinách, takže ak niekomu vadia na tvári silné vône tento fluid nebude nič pre neho.
Cena: 3,09 €

nedeľa 31. augusta 2014

Kozmetické úlovky z dovolenky 2014

Ahojte,
prázdniny sa blížia ku koncu a počasie už naznačuje príchod jesene. Tento článok však ešte pripomenie dovolenkové obdobie. Naša tohtoročná dovolenka bola trochu iná od klasických strávených ničnerobením a vylihovaním pri mori. Tento rok sme sa rozhodli spoznávať svet a vidieť viac miest. Naša trasa bola Praha-Brusel-Luxemburg-Paríž. V tejto kombinácii som už pred odchodom vedela, že okrem spoznávania pamiatok bude moja cesta viesť aj do drogérií. Rozhodla som sa doniesť si domov produkty, ktoré v našich drogériách nie sú dostupné. Na druhej strane som sa však musel "krotiť", pretože sme cestovali aj lietadlom, kde je určité váhové obmedzenie, a teda som nemohla bezhlavo nakupovať všetko čo som chcela. A teraz môžme prejsť k jednotlivým nákupom.


Praha
V Prahe som sa rozhodla si kúpiť novú maskaru na mihalnice, aj keď tento produkt by sa samozrejme dal kúpiť aj u nás. Vzhľadom na to, že v drogérii Rossmann mali 20 % zľavu na značku NYC, maskara bola v košíku.
NYC Big bold 24 H mascara

Ďalšou novinkou bola pre mňa predajňa Yves Rocher, pretože u nás sa táto značka nepredáva. Keďže ich výrobky nepoznám, vôbec som nevedela čo vybrať. Nakoniec výber padol na regeneračný olej na poškodené vlasy, ktorý bol v 50 % zľave. 
Yves Rocher, Regeneračný olej na poškodené vlasy

Ani značka Ryor u nás predajňu nemá. V tomto prípade som už pred odchodom mala vybratý pleťový krém od Ryoru, ktorý je určený na začervenanú pleť a červené žilky. Pôvodne som ho chcela objednávať z eshopu, ale odradilo ma vysoké poštovné s Českej republiky, takže toto bola šanca ako sa k tomuto krému dostať.
RYOR, Krém proti začervenaniu a rozšíreným žilkám (s probiotikami)


Brusel
V Bruseli som zavítala do drogérie di a ak si dobre pamätám, tak aj do MACu, kde som tiež bola prvýkrát. Celkovo som bola veľmi nerozhodná a skončila som iba s dvomi balzamami na pery od Labella, ktoré som v našich drogériách nevidela. Jeden s melónovou vôňou a maslo na pery s nádhernou vôňou malín.
Labello, Fruity shine Watermelon, Lip butter Raspberry rosé


Luxemburg
V Luxemburgu som v klasickej drogérii ani nebola, pretože sme žiadnu cestou nestretli, a to ani v centre mesta. Takže som nakoniec zavítala iba do predajne Sephora a Lush. Stále som nebola presvedčená o investovaní do drahších značiek, takže som zo Sephory odišla iba s jedným produktom, telovým mliečkom s karamelovou vôňou.
Sephora, Moisturizing body lotion Toffee


Paríž
V Paríži bol rovnako problém nájsť nejakú "obyčajnú" drogériu. Videli sme samozrejme značky ako Marionnaud, Sephora, MAC, ... Pri prechádzke na Champs Elysées sme objavili obrovskú Sephoru, ktorá vyzerala ako veľká herňa. Samozrejme sa tam predávali značky, o ktorých my môžeme iba snívať. A keďže to bola posledná zastávka našej dovolenky, rozhodla som sa, že si predsa kúpim niečo drahšie. Pôvodne môj výber padol na Urban Decay paletku Basics, pretože do veľkých Naked paletiek som toľko peňazí investovať nechcela. Ale môj priateľ sa rozhodol urobiť mi radosť a mohla som si vybrať jednu s Naked paletiek. Musím povedať, že vybrať si jednu bolo veľmi ťažké, pretože každá z nich má niečo do seba, ale musela som sa rozhodnúť. Takže nakoniec mám Naked3 a momentálne je to moja naj naj naj paletka. Odkedy sme sa vrátili, nepoužívam žiadnu inú. Ešte by som chcela poďakovať priateľovi, naozaj si to strašne vážim a veľmi ďakujem. :)
Urban Decay Naked3

Pri ďalšej prechádzke Parížom sme našli menšie obchodné centrum a na moje veľké prekvapenie sa v ňom nachádzala predajňa KIKO, kde som tiež bola prvýkrát. Vôbec som nevedela na aké výrobky sa zamerať. Pri stojane s očnými tieňmi bolo plno a vôbec som nemala chuť sa tam tlačiť. Tak som sa skúsila pozrieť na iné výrobky a rozhodla som sa nájsť rozjasňovač. Jediný, ktorý sa mi podarilo nájsť bol v kombinácii s bronzerom a okrem toho bol o niečo drahší, ako by som si predstavovala. Potom ma obalom zaujali lícenky, a tak som sa na ne trochu pozrela. Vybrala som si jednu z nich a aj keď to je lícenka ja ju používam ako rozjasňovač. Ide o svetlý odtieň, ktorý má vysoký lesk a trochu perlete s jemným podtónom doružova. Okrem toho, stála 4 €, takže musela byť moja. :)
KIKO, Rock attraction blush, 01 Pearly rock

pondelok 25. augusta 2014

Sleek: i-Divine Arabian Nights Smoke & Shadows


Ahojte,
prednedávnom prišla značka Sleek opäť s novou limitovanou edíciou s názvom "arabian nights", ktorá obsahuje 12 odtieňov ladených do príbehu 1001 noci.


Balenie paletky sa nezmenilo. Ide teda o matný čierny obal s lesklým názvom značky a keďže ide o limitovanú edíciu, v pravom dolnom rohu je uvedený jej názov.



fotené pri dennom svetle

fotené s bleskom
Paletka obsahuje 1 matný tieň (stallion), 10 lesklých odtieňov a 1 tieň s veľkými zlatými trblietkami (valley of diamonds). Tiene majú slušnú pigmentáciu, hlavne tmavšie farby. Menej pigmentované sú prvé dva odtiene v hornom rade (scheherezade´s tale, gold souk). Pigmentácia jednotlivých tieňov je nafotená na nasledujúcich fotkách.



Aj túto Sleek paletku som objednávala na www.romiebeauty.sk za 11 €.

štvrtok 21. augusta 2014

Voňavá domácnosť s Denk mit

Ahojte,
dnes je tu trochu iný článok, ktorý sa netýka ani dekoratívnej kozmetiky a ani starostlivosti o pleť. Keďže som v drogérii dm našla skvelých pomocníkov, rozhodla som sa podeliť sa s Vami o moje skúsenosti. Ide o osviežovače a pohlcovače pachov určené na rôzny účely.



Takmer všetci majitelia umývačiek riadu poznajú obrovský problém, ktorým je práve zápach z umývačky. Na trhu sú rôzne osviežovače do umývačky riadu a ja som vyskúšala práve tento od dm. Produkt jednoducho zavesíte na vrchný kôš s riadom, pričom musíte dbať na to, aby nezabraňoval v otáčaniu polievacieho ramena. Momentálne máme v umývačke už druhý kus a musím povedať, že vonia naozaj príjemne po citrónoch. Vôňa je najintenzívnejšia hlavne po umytí riadu a jedno balenie vystačí na približne 60 umytí. Keď je už tekutiny menej, aj vôňa je menej intenzívna. V balení je 8 ml tekutiny.



Ďalším problémom je zápach z odpadkového koša, ktorý sa znásobuje hlavne v letnom období pri vysokých teplotách. Ale aj na toto nájdete riešenie v dm, ktoré prináša deodorant do odpadkového koša, ktorý neutralizuje zápachy a stará sa o príjemnú sviežosť. Produkt je možné jednoduchým spôsobom nalepiť do priestoru odpadkového koša, či už do skrinky, kde sa nachádza, alebo na jeho uzáver a pôsobí až do piatich týždňov. Pri prvom použití produktu je vôňa naozaj výrazná, ale nevtieravá a príjemná. Postupne, keď si zvyknete ju prestávate cítiť. Balenie obsahuje 3 ml tekutiny.


Priznajte sa, kto rád vysáva? Asi iba málo ľudí. Ale s týmito deo tyčinkami sa vysávanie stane zábavou. V balení je 5 kusov tyčiniek s citrónovou vôňou, pričom jedna vydrží až 6 týždňov. Tyčinku jednoduchým spôsobom vložíte do vrecka vysávača a môžete začať. A musím povedať, že vôňu naozaj cítiť.



Posledná vychytávka je pre mňa novinkou, ktorú som v dm zbadala iba nedávno. Priznám sa, že už nejaký čas som premýšľala nad polhcovačom pachov do chladničky a dm mi splnilo prianie osviežovačom do chladničky. Tento osviežovač je s prírodným extraktom z morských rias, je určený na neutralizovanie pachov v chladničke a zároveň zachováva arómu potravín. Nachádza sa v malom kelímku pripomínajúcom citrón a má gélovú konzistenciu. Možno ste sa niektorí zľakli, že by niekto neznalý, prípadne deti mohli po ňom siahnuť ako po jedle, ale aj táto "nepríjemnosť" je zabezpečená. Výrobok obsahuje veľmi horkú zložku Bitrex, ktorá pomáha predchádzať náhodnému ochutnávaniu výrobku. Balenie obsahuje 40 g gélu a pôsobí po dobu 2 mesiacov.
Cena: 2,59 €

Všetky tieto výrobky nájdete vo vašej obľúbenej dm drogerie markt. ;)