utorok 8. apríla 2014

Catrice: Defining Blush

Lícenky od Catrice mám naozaj rada a je to vidieť aj na ich počte. V drogérii je na výber 6 odtieňov, každá za 3,69 € a obsahuje 5 g produktu. Balenie je jednoduché, ale na tú cenu vyzerá naozaj slušne. Čo sa týka kvality, tak jedna z líceniek je oproti ostatným úplne v inej kategórii.



030 Love & Peach
Love & Peach je lícenka, ktorá je naozaj výrazná a dodá lícam farbu. Jemne namletá, matná, úžasne pigmentovaná, a preto je potrebné dávať pri nanášaní trochu pozor, aby sa to neprehnalo.



050 Apropos Apricot
Táto lícenka je rovnako výborne pigmentovaná, jemne namletá s trochou zlatavého odlesku. Ide o neutrálnu jemne broskyňovú farbu, ktorá sa hodí takmer každému odtieňu pleti.



080 Sunrose Avenue
A teraz pre mňa prepadák. Toto je v sortimente Catrice novinka, ale bohužiaľ musím povedať, že aj kvalita oproti predchádzajúcim lícenkám je niekde inde. Farba je nádherná, zastrená tmavofialová s kvapkou hnedej. Čo sa týka pigmentácie, tak sa so svojimi predchodkyňami nedá porovnať. Pri predchádzajúcich dvoch lícenkách musím štetec poriadne oklepať. Pri tomto odtieni ale štetcom niekoľkokrát prejdem po lícenke, poriadne pritlačím, nanesiem na líca a tam nič, maximálne jemná perleť. Zdá sa, akoby ten odtieň bol tak veľmi zapečený, že sa ani nedá nabrať. Takže novinka je sklamaním.



Rozdiel v pigmentácii je viditeľný aj pri skúške na pokožke.

A čo Vy? Máte tiež lícenku od Catrice?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára